HERE HERE HERE HERE HERE  

 

Nopeat ehtivät enemmän

Jutta Tähtinen on suorittanut MJK-instituutissa kaksi näyttötutkintoa muutaman vuoden sisällä. Ensin liiketalouden perustutkinnon ja heti perään taloushallinnon ammattitutkinnon. Taloushallinnon ammattitutkinnon hän on suorittanut peräti kahteen osaamisalaan erikoistuen: palkanlaskentaan sekä kirjanpitoon ja tilinpäätökseen. Juttaa voikin kuvailla ahkeran aikuisopiskelijan perikuvaksi.

- Olen motivoitunut oppimaan, sillä opinnot tukevat suoraan jokapäiväistä työtäni.

Jutta työskentelee palkanlaskijana kh-taloushallinto Oy:ssä. Hän tuli aikanaan taloon sihteeriksi, mutta on laajentanut työnkuvaansa ammattitaidon kasvaessa.

Taloushallinnosta tuli ”se oma juttu”


Merkonomiopinnot Jutta aloitti vuonna 2006 työskennellessään R-kioskissa. Alun perin Jutta on opiskellut parturi-kampaajaksi, mutta allergian puhjettua hän joutui miettimään uravalinnan uusiksi.

- Huomasin pian, että toimistotehtäviin ei ole asiaa ilman merkonomin tutkintoa. Tutkinnon myötä pääsinkin töihin nykyiseen työpaikkaani.

Liiketalouden perustutkintoon valmistava koulutus antaa nimensä mukaisesti hyvän käsityksen liiketalouden perusasioista. Tietyn osa-alueen osaamistaan voi puolestaan syventää ammattitutkinnon myötä.

- Liiketalouden perustutkinnon suorittamisen aikana pääsin töihin Kh-taloushallinto Oy:ön ja innostuin taloushallinnosta. Taloushallinnon ammattitutkinto olikin selkeä valinta, kun halusin syventää osaamistani. Koska tarvitsen työssäni sekä palkanlaskennan että kirjanpidon osaamista, päätin suorittaa molemmat osaamisalat.

Osaavat kouluttajat ja ammattitaitoinen henkilökunta tukevat oppimista


MJK-instituutin kouluttajat saavat usein kiitosta asiantuntemuksestaan ja ymmärrettävästä opetustyylistään.

- Minusta on hienoa, että kouluttajat kohtelevat opiskelijoita vertaisinaan ja asioista syntyy keskustelua, josta oppii taas lisää.

Myös MJK-instituutin henkilökunta saa Jutalta kiitosta.

- MJK:ssa on töissä ammattitaitoista ja ystävällistä väkeä. Jokainen saa opintoihinsa tukea juuri niin paljon kuin tarvitsee ja meidät opiskelijat nähdään yksilöinä. Myös aulapalvelun ihmiset ovat mukavia. Lähipäiville tultaessa tuntuukin kuin tulisi virkistyspäivälle, ei oppilaitokseen.

Sivuston ylläpitäjä: MJK-instituutti. Ota yhteyttä!